Kalkulačka mien
 Novinky
Megnyitottunk!Megnyitottunk!

2015. december elsejétől megnyitottunk és fogadunk foglalásokat! Szeretettel várjuk!


Megkezdtük az építkezéstMegkezdtük az építkezést

Márciusban megkezdtük az apartman ház építését. A munkállatokról folyamatosan értesíteni fogjuk Önöket, hogy bepillantást nyerhessenek a készülődésbe.

 Odporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances:
krátky popis banneru
Egy teljesen átlagos 5 tagú család vagyunk, amely a napjait néha nagy rohanásban éli, de ezek mellett azért sikerül nyugis és pihentető napokat is megélnünk. Soha nem unatkozunk, ami 3 gyerek és egy nagy gazdaság mellett szinte lehetetlen is lenne. 2014-ben úgy döntöttünk, hogy belépünk a turizmus világába és elkezdtünk építkezni a dunaszerdahelyi termálfürdő területén. A tervünk egy apartman ház megépítése és működtetése. Reményeink szerint ilyen módon sok új és izgalmas emberrel fogunk találkozni, akik talán ugyanolyan átlagos családok, mint mi magunk vagyunk.

Egy kis tanyán élünk, körülbelül 10 km-re Dunaszerdahelytől, messze a város nyüzsgésétől és zajától. Mezőgazdasággal foglalkozunk és a saját örömünkre különböző állatokat tartunk – tyúkokat, kacsákat, birkákat, kecskéket, macskákat és kutyát. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt érdekes lehet bepillantást nyerni a falusi világba, így érdeklődés esetén szívesen látjuk Önöket a birtokunkon is.Lehetőség van házi termékek megrendelésére és megvásárlására is – friss tojások, tej vagy házi tészta.

Foglalja le nyaralását nálunk már most! Várjuk jelentkezését!

                                                                                                                                                                                      Zsuzsanna, Csaba, Réka, Anna és Sára