Kalkulačka mien
 Novinky
Megnyitottunk!Megnyitottunk!

2015. december elsejétől megnyitottunk és fogadunk foglalásokat! Szeretettel várjuk!


Megkezdtük az építkezéstMegkezdtük az építkezést

Márciusban megkezdtük az apartman ház építését. A munkállatokról folyamatosan értesíteni fogjuk Önöket, hogy bepillantást nyerhessenek a készülődésbe.

 Odporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances:
krátky popis banneru

A környék

Termálfürdő Dunaszerdahely

Termálfürdő Dunaszerdahely

Dunaszerdahely termálfürdője és wellnessközpontja Szlovákia egyik legszínvonalasabb és leglátogatottabb turistacsalogatója. A Thermalpark termálfürdő- és wellnessközpontban 18 hektáros területen összesen 10, ásványi anyagokkal dúsított, 24-40 °C-os gyógy- és termálvizes kül- és beltéri medence található. A termálfürdő magas ásványianyag-tartalmú hévize nemcsak úszásra alkalmas, hanem jótékonyan hat a mozgásszervi betegségekre is.
Show full article...

A bősi vízi erőmű

A bősi vízi erőmű

A bősi vízi erőmű Bős község közvetlen közelében épült még az 1980-as évek végén. E gigantikus építmény elsődleges rendeltetése, hogy visszaszorítsa az árvizeket, szabályozza a folyó medrét, „megszelídít egy őselemet, parancsolni tud a Dunának“. Ugyanakkor a bősi vízi erőmű biztosítja Szlovákia éves villamosenergia-termelésének a 8-10%-át.
Show full article...

Vízimalmok

Vízimalmok

Európában számos vízimalom díszítette a folyók mentén fekvő falvak, városok látképét. E malmok eredete a római korba nyúlik vissza, hazánkban a 12. század óta ismertek. Szlovákia mai területén elsősorban a Duna és a Vág partján találhattunk belőlük jó párat.
Show full article...

Vízitúrák a Dunán

Vízitúrák a Dunán

A túrák 1-3 napos kirándulások vagy nyári vizi táborok. A túrák útvonala a csodaszép Dunai ágak világán keresztül vezet, továbbá a Kis- Csallóközben, a schengeni területen Szlovákia- Magyarország, A Kis- és a Mosoni Dunán. A túrákon bárki részt vehet.
Show full article...

Biciklizés

Biciklizés

A Duna menti kerékpárút a Duna mellett, négy országot érintő kerékpárút. Európa egyik legnépszerűbb kerékpáros túraútvonala. A pozsonyi árvízi töltésen át vezető Duna menti kerékpárút első állomása a Čunovo-i vízi paradicsom és a Gabčíkovo vízerőmű. Innen festői öblökkel tarkított természetvédelmi területen keresztül vezet a kerékpárút a határ menti városba, Komáromba.
Show full article...

Lovaglás

Lovaglás

Remekül kiképzett lovakon élhetik meg a lovaglás élményét felnőttek és gyerekek egyaránt, kezdő és haladó lovasok is. A kezdő lovasok a biztonságos körkarámban, tapasztalt oktatóktól szerezhetik meg az első élményeiket. A képzetebb lovasok a környező természetet csodálhatják meg lóhátról.
Show full article...