Kalkulačka mien
chata ubytovanie
krátky popis banneru
krátky popis banneru
 Novinky
Megnyitottunk!Megnyitottunk!

2015. december elsejétől megnyitottunk és fogadunk foglalásokat! Szeretettel várjuk!


Megkezdtük az építkezéstMegkezdtük az építkezést

Márciusban megkezdtük az apartman ház építését. A munkállatokról folyamatosan értesíteni fogjuk Önöket, hogy bepillantást nyerhessenek a készülődésbe.

 Odporučte nás
  • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances:
krátky popis banneru

A környék

Termálfürdő Dunaszerdahely

Termálfürdő Dunaszerdahely

Dunaszerdahely termálfürdője és wellnessközpontja Szlovákia egyik legszínvonalasabb és leglátogatottabb turistacsalogatója. A Thermalpark termálfürdő- és wellnessközpontban 18 hektáros területen összesen 10, ásványi anyagokkal dúsított, 24-40 °C-os gyógy- és termálvizes kül- és beltéri medence található. A termálfürdő magas ásványianyag-tartalmú hévize nemcsak úszásra alkalmas, hanem jótékonyan hat a mozgásszervi betegségekre is.
show full article...

A bősi vízi erőmű

A bősi vízi erőmű

A bősi vízi erőmű Bős község közvetlen közelében épült még az 1980-as évek végén. E gigantikus építmény elsődleges rendeltetése, hogy visszaszorítsa az árvizeket, szabályozza a folyó medrét, „megszelídít egy őselemet, parancsolni tud a Dunának“. Ugyanakkor a bősi vízi erőmű biztosítja Szlovákia éves villamosenergia-termelésének a 8-10%-át.
show full article...

Vízimalmok

Vízimalmok

Európában számos vízimalom díszítette a folyók mentén fekvő falvak, városok látképét. E malmok eredete a római korba nyúlik vissza, hazánkban a 12. század óta ismertek. Szlovákia mai területén elsősorban a Duna és a Vág partján találhattunk belőlük jó párat.
show full article...

Vízitúrák a Dunán

Vízitúrák a Dunán

A túrák 1-3 napos kirándulások vagy nyári vizi táborok. A túrák útvonala a csodaszép Dunai ágak világán keresztül vezet, továbbá a Kis- Csallóközben, a schengeni területen Szlovákia- Magyarország, A Kis- és a Mosoni Dunán. A túrákon bárki részt vehet.
show full article...

Biciklizés

Biciklizés

A Duna menti kerékpárút a Duna mellett, négy országot érintő kerékpárút. Európa egyik legnépszerűbb kerékpáros túraútvonala. A pozsonyi árvízi töltésen át vezető Duna menti kerékpárút első állomása a Čunovo-i vízi paradicsom és a Gabčíkovo vízerőmű. Innen festői öblökkel tarkított természetvédelmi területen keresztül vezet a kerékpárút a határ menti városba, Komáromba.
show full article...

Lovaglás

Lovaglás

Remekül kiképzett lovakon élhetik meg a lovaglás élményét felnőttek és gyerekek egyaránt, kezdő és haladó lovasok is. A kezdő lovasok a biztonságos körkarámban, tapasztalt oktatóktól szerezhetik meg az első élményeiket. A képzetebb lovasok a környező természetet csodálhatják meg lóhátról.
show full article...